U bent hier

Zijpe bollenwandeling

Log in voor toegang tot de complete gegevens van deze wandeling.

Alle OHP'ers die op dit moment een betaald abonnement hebben, kunnen inloggen met hun gebruikersnaam en zelfgekozen wachtwoord.

Ben je al geregistreerd (heb je een account) en ingelogd? Dan is mogelijk je abonnement verlopen en hebben we de jaarlijkse bijdrage van 5 euro nog niet ontvangen. Betaal alsjeblieft je bijdrage en probeer het op een later tijdstijp nog een keer.

Ben je nog niet geregistreerd (heb je geen account) en wil je graag met ons meewandelen? Dan kun je je via deze website registreren. Gebruik hiervoor de link nieuw account aanmaken. Mocht je vragen hebben over Op Hoge Poten, neem dan  contact met ons op.

Ben je al geregistreerd, maar heb je nog geen wachtwoord gekozen voor onze website? Log dan eenmalig in met de gegevens / link die je per e-mail hebt gekregen. Daarin wordt je gevraagd om je eigen wachtwoord te kiezen.

Bloeiend Zijpe
Wandeldatum: 
zondag, 3 mei, 2015
Afstand: 
15 of 18 km

Het bollengebied in Noord-Holland is een uniek en indrukwekkend gebied qua grootte. Vele tuinders hebben hun eigendom opengesteld voor dit jaarlijkse festijn.

Je loopt op een unieke wijze door de bloeiende bollenvelden; een werkelijk bijzondere belevenis. Je bent er niet alleen, het is een uitgezette wandeling die je volgt. Onderweg is er voldoende gelegenheid iets te drinken of te eten bij daarvoor speciaal opgezette gelegenheden bij de bollenkwekers.

Houd er rekening mee dat wandelen over bollenland veel zwaarder is dan een gemiddelde andere wandeling.