U bent hier

Voetstappenpad Hilversum

Log in voor toegang tot de complete gegevens van deze wandeling.

Alle OHP'ers die op dit moment een betaald abonnement hebben, kunnen inloggen met hun gebruikersnaam en zelfgekozen wachtwoord.

Ben je al geregistreerd (heb je een account) en ingelogd? Dan is mogelijk je abonnement verlopen en hebben we de jaarlijkse bijdrage van 5 euro nog niet ontvangen. Betaal alsjeblieft je bijdrage en probeer het op een later tijdstijp nog een keer.

Ben je nog niet geregistreerd (heb je geen account) en wil je graag met ons meewandelen? Dan kun je je via deze website registreren. Gebruik hiervoor de link nieuw account aanmaken. Mocht je vragen hebben over Op Hoge Poten, neem dan  contact met ons op.

Ben je al geregistreerd, maar heb je nog geen wachtwoord gekozen voor onze website? Log dan eenmalig in met de gegevens / link die je per e-mail hebt gekregen. Daarin wordt je gevraagd om je eigen wachtwoord te kiezen.

Wandeldatum: 
maandag, 13 april, 2020
Afstand: 
15 km

Provincie:

Op tweede paasdag wandelen over een groot gedeelte van het voetstappenpad rond Hiversum. Dit is een bewegwijzerde route die stamt uit 1938/ 1939. In 1997 hebben ze dit pad weer in ere hersteld en loopt om heel Hilversum heen. Veel van de routepaaltjes zijn van beton met een witte voet er op geschilderd.

Wij lopen vanaf NS Bussum zuid ongeveer 2 kilometer vanwaar we de route oppikken in het Spanderswoud. Van daar uit lopen we over de Bussummerheide, Westerheide en de Zuiderheide. Daar een leuke horecastop met mooi uitzicht over de heide. Het laatste gedeelte loopt door De Vuursche en langs het Hilversums Wasmeer.