U bent hier

Strandwandeling Katwijk - Scheveningen

Log in voor toegang tot de complete gegevens van deze wandeling.

Alle OHP'ers die op dit moment een betaald abonnement hebben, kunnen inloggen met hun gebruikersnaam en zelfgekozen wachtwoord.

Ben je al geregistreerd (heb je een account) en ingelogd? Dan is mogelijk je abonnement verlopen en hebben we de jaarlijkse bijdrage van 5 euro nog niet ontvangen. Betaal alsjeblieft je bijdrage en probeer het op een later tijdstijp nog een keer.

Ben je nog niet geregistreerd (heb je geen account) en wil je graag met ons meewandelen? Dan kun je je via deze website registreren. Gebruik hiervoor de link nieuw account aanmaken. Mocht je vragen hebben over Op Hoge Poten, neem dan  contact met ons op.

Ben je al geregistreerd, maar heb je nog geen wachtwoord gekozen voor onze website? Log dan eenmalig in met de gegevens / link die je per e-mail hebt gekregen. Daarin wordt je gevraagd om je eigen wachtwoord te kiezen.

Wandeldatum: 
zondag, 30 juli, 2017
Afstand: 
13 of 26 km

Provincie:

Neem een handdoek mee en eventueel een zwembroek. Na een kilometer kunnen we al een duik nemen op het naaktstrand van Katwijk, zodat we lekker opgefrist verder kunnen wandelen. Het strand is daarna behalve bij Wassenaarse Slag vrij stil, ook bij mooi zomerweer. Als het heel warm is, kunnen we onderweg bijna overal ook zonder zwembroek het water in. We eindigen op het naaktstrand van Scheveningen. Iedereen kan daar zo lang blijven als hij wil. Verderop bij het Kurhaus of al eerder bij het Zwarte Pad kun je de tram naar Den Haag CS nemen.

Als je de tijd hebt, kun je er ook een lange wandeling van maken en, lekker opgefrist en uitgerust, naar Katwijk teruglopen. Vandaar gaan tot laat in de avond bussen. Dus haast is niet nodig en onderweg bij Wassenaarse Slag kun je in een strandtent een hapje eten. Als meer mannen dat willen, loop ik mee.

Ik hoop op strandweer. Mocht het weer tegenvallen, dan kunnen we een alternatief kiezen. Bijvoorbeeld over het strand naar Wassenaarse Slag en dan door de duinen en Haagse parken naar Den Haag CS (21 kilometer).