U bent hier

Schoorlse duinen (herhaling)

Log in voor toegang tot de complete gegevens van deze wandeling.

Alle OHP'ers die op dit moment een betaald abonnement hebben, kunnen inloggen met hun gebruikersnaam en zelfgekozen wachtwoord.

Ben je al geregistreerd (heb je een account) en ingelogd? Dan is mogelijk je abonnement verlopen en hebben we de jaarlijkse bijdrage van 5 euro nog niet ontvangen. Betaal alsjeblieft je bijdrage en probeer het op een later tijdstijp nog een keer.

Ben je nog niet geregistreerd (heb je geen account) en wil je graag met ons meewandelen? Dan kun je je via deze website registreren. Gebruik hiervoor de link nieuw account aanmaken. Mocht je vragen hebben over Op Hoge Poten, neem dan  contact met ons op.

Ben je al geregistreerd, maar heb je nog geen wachtwoord gekozen voor onze website? Log dan eenmalig in met de gegevens / link die je per e-mail hebt gekregen. Daarin wordt je gevraagd om je eigen wachtwoord te kiezen.

Wandeldatum: 
zaterdag, 6 juni, 2020
Afstand: 
15 km

Provincie:

Afwisselende wandeling over het strand, door het bos en de duinen van het Schoorls duingebied. Een pittige route omdat er vele klimmetjes inzitten en geregeld mul zand. Zelf kom ik hier vaak, ken de weg goed en we zullen dan ook een door mij zelfbedachte wandeling lopen over de leukste paadjes en langs mooie hoge vergezichten.