U bent hier

Schin op Geul - Wijlre - Schin op Geul

Log in voor toegang tot de complete gegevens van deze wandeling.

Alle OHP'ers die op dit moment een betaald abonnement hebben, kunnen inloggen met hun gebruikersnaam en zelfgekozen wachtwoord.

Ben je al geregistreerd (heb je een account) en ingelogd? Dan is mogelijk je abonnement verlopen en hebben we de jaarlijkse bijdrage van 5 euro nog niet ontvangen. Betaal alsjeblieft je bijdrage en probeer het op een later tijdstijp nog een keer.

Ben je nog niet geregistreerd (heb je geen account) en wil je graag met ons meewandelen? Dan kun je je via deze website registreren. Gebruik hiervoor de link nieuw account aanmaken. Mocht je vragen hebben over Op Hoge Poten, neem dan  contact met ons op.

Ben je al geregistreerd, maar heb je nog geen wachtwoord gekozen voor onze website? Log dan eenmalig in met de gegevens / link die je per e-mail hebt gekregen. Daarin wordt je gevraagd om je eigen wachtwoord te kiezen.

Wandeldatum: 
zondag, 27 augustus, 2017
Afstand: 
14 km

Provincie:

Je moet er rekening mee houden dat als je uit de randstad komt je pas laat in de avond weer thuis bent. Het is een lange reis maar je voelt je ook daadwerkelijk in het buitenland.
Wie denkt dat het maar 14 kilometer is moet er wel rekening mee houden dat er flink gestegen en gedaald wordt gedurende het gehele traject.
We starten in Schin op Geul met een kop koffie. Daarna lopen we omhoog naar het gehucht Fromberg en over een panoramaweg omlaag met prachtige vergezichten. Dan over veldwegen naar Wijlre. Langs een watermolen en een prachtige visvijver gaan we naar Stokhem. Daar klimmen we de Berghofweide op en hebben weer schitterende vergezichten. Het laatste stuk gaat door grasland langs de Geul.
Als we terug in Schin op Geul zijn kunnen we bij eetcafé De Kleine Koning in afwachting van de trein terug naar Maastricht een drankje nuttigen.
Het is een lange reis maar je krijgt er wel een prachtige wandeling en hopelijk een gezellige dag voor terug.
We eindigen weer op ns station Schin op Geul waar ieder half uur weer een trein terug gaat naar Maastricht.
Voor de liefhebbers, je kunt de reis onderbreken door wat eten in het gezellige stationskwartier van Maastricht om daarna aan de terugreis te beginnen.