U bent hier

Rondwandeling Zorgvlied, Drenthe

Log in voor toegang tot de complete gegevens van deze wandeling.

Alle OHP'ers die op dit moment een betaald abonnement hebben, kunnen inloggen met hun gebruikersnaam en zelfgekozen wachtwoord.

Ben je al geregistreerd (heb je een account) en ingelogd? Dan is mogelijk je abonnement verlopen en hebben we de jaarlijkse bijdrage van 5 euro nog niet ontvangen. Betaal alsjeblieft je bijdrage en probeer het op een later tijdstijp nog een keer.

Ben je nog niet geregistreerd (heb je geen account) en wil je graag met ons meewandelen? Dan kun je je via deze website registreren. Gebruik hiervoor de link nieuw account aanmaken. Mocht je vragen hebben over Op Hoge Poten, neem dan  contact met ons op.

Ben je al geregistreerd, maar heb je nog geen wachtwoord gekozen voor onze website? Log dan eenmalig in met de gegevens / link die je per e-mail hebt gekregen. Daarin wordt je gevraagd om je eigen wachtwoord te kiezen.

Wandeldatum: 
zaterdag, 18 juni, 2022
Afstand: 
18 km

Provincie:

Laat de Randstedelijke hectiek achter je en kom wandelen in de omgeving van het dorpje met de veel zeggende naam Zorgvlied. Zorgvlied ligt in Drenthe bij de grens met Friesland, in een Nationaal Park, het Nationaal Park Drents Friese Wold. De ROND-wandeling gaat deels door een Unesco Werelderfgoed, door één van de Koloniën van Weldadigheid, Boschoord in Kolonie II en deels over het Doldersummerveld.

De Zuidoosthoek van Friesland is mij aardig bekend en ik ben meerdere keren langs Zorgvlied gefietst. Maar in het gebied van de wandeling was ik nog niet. Ik heb een ‘Knapzakroute’ uitgekozen. In mijn wandel-App is de lengte 18 km. Mocht je mijn.gpx bestand willen downloaden en in een geschikte App op je eigen mobiel zetten, meld me dat even. Ik zal het je toesturen. Als startpunt heb ik gekozen ‘t Boskefé Kobus, een onderdeel van Camping Zonnekamp.