U bent hier

Rondje Ouderkerkerplas

Log in voor toegang tot de complete gegevens van deze wandeling.

Alle OHP'ers die op dit moment een betaald abonnement hebben, kunnen inloggen met hun gebruikersnaam en zelfgekozen wachtwoord.

Ben je al geregistreerd (heb je een account) en ingelogd? Dan is mogelijk je abonnement verlopen en hebben we de jaarlijkse bijdrage van 5 euro nog niet ontvangen. Betaal alsjeblieft je bijdrage en probeer het op een later tijdstijp nog een keer.

Ben je nog niet geregistreerd (heb je geen account) en wil je graag met ons meewandelen? Dan kun je je via deze website registreren. Gebruik hiervoor de link nieuw account aanmaken. Mocht je vragen hebben over Op Hoge Poten, neem dan  contact met ons op.

Ben je al geregistreerd, maar heb je nog geen wachtwoord gekozen voor onze website? Log dan eenmalig in met de gegevens / link die je per e-mail hebt gekregen. Daarin wordt je gevraagd om je eigen wachtwoord te kiezen.

Ouderkerkerplas
Wandeldatum: 
donderdag, 10 maart, 2016
Afstand: 
7 km

Provincie:

Een korte wandeling wel heel dichtbij Amsterdam. Ingeklemd tussen de snelwegen A2 en A9 vind je hier een verrassend stukje natuur met mooie doorkijkjes over het water. Het lawaai van de snelwegen is altijd dichtbij maar is makkelijk te negeren door de rust die de Ouderkerkerplas uitstraalt. We lopen rond de plas. We starten in Ouderkerk aan de Amstel. We eindigen weer waar we begonnen zijn op bushalte Hoofdenburgweg.