U bent hier

Noorden Amstelhoek (voor vroege vogels)

Log in voor toegang tot de complete gegevens van deze wandeling.

Alle OHP'ers die op dit moment een betaald abonnement hebben, kunnen inloggen met hun gebruikersnaam en zelfgekozen wachtwoord.

Ben je al geregistreerd (heb je een account) en ingelogd? Dan is mogelijk je abonnement verlopen en hebben we de jaarlijkse bijdrage van 5 euro nog niet ontvangen. Betaal alsjeblieft je bijdrage en probeer het op een later tijdstijp nog een keer.

Ben je nog niet geregistreerd (heb je geen account) en wil je graag met ons meewandelen? Dan kun je je via deze website registreren. Gebruik hiervoor de link nieuw account aanmaken. Mocht je vragen hebben over Op Hoge Poten, neem dan  contact met ons op.

Ben je al geregistreerd, maar heb je nog geen wachtwoord gekozen voor onze website? Log dan eenmalig in met de gegevens / link die je per e-mail hebt gekregen. Daarin wordt je gevraagd om je eigen wachtwoord te kiezen.

Wandeldatum: 
dinsdag, 8 september, 2015
Afstand: 
11 km

We hebben alle dagen van de week wandelingen gedaan en met voldoende belangstelling. Dus nu maar eens een experiment voor de diehards, een vroegertje, kijken of er belangstelling is.

Er is voldoende natuurschoon te zien deze wandeling. We lopen over graspaden die drassig kunnen zijn, langs meren en moerassen. De otter komt hier voor, de lepelaar, de geoorde fuut en de zwarte stern. We lopen langs de Nieuwkoopse plassen, door de Westveense polder, langs de Kromme Mijdrecht, door het vogelparadiijs De Groene Jonker en tenslotte dwars door de plassen, maar zonder natte voeten te krijgen, terug naar het startpunt. Een prachtige wandeling die je eigenlijk niet zou mogen missen.