U bent hier

Grote Rivierenpad 6: Lekkerkerk – Nieuwpoort / Het Groene Hart in de herfst

Log in voor toegang tot de complete gegevens van deze wandeling.

Alle OHP'ers die op dit moment een betaald abonnement hebben, kunnen inloggen met hun gebruikersnaam en zelfgekozen wachtwoord.

Ben je al geregistreerd (heb je een account) en ingelogd? Dan is mogelijk je abonnement verlopen en hebben we de jaarlijkse bijdrage van 5 euro nog niet ontvangen. Betaal alsjeblieft je bijdrage en probeer het op een later tijdstijp nog een keer.

Ben je nog niet geregistreerd (heb je geen account) en wil je graag met ons meewandelen? Dan kun je je via deze website registreren. Gebruik hiervoor de link nieuw account aanmaken. Mocht je vragen hebben over Op Hoge Poten, neem dan  contact met ons op.

Ben je al geregistreerd, maar heb je nog geen wachtwoord gekozen voor onze website? Log dan eenmalig in met de gegevens / link die je per e-mail hebt gekregen. Daarin wordt je gevraagd om je eigen wachtwoord te kiezen.

Wandeldatum: 
zondag, 14 oktober, 2018
Afstand: 
20 km (evt. 10 tot 18,5 km)

Provincie:

We hebben inmiddels de stedelijke regio Rotterdam achter ons gelaten en zullen de komende drie etappes door Het Groene Hart wandelen. Niet in het groenste seizoen, maar ook in de herfst en winter aantrekkelijk.

De etappe van vandaag gaat door de Krimpenerwaard. Als je een vroege verbinding hebt, dan kun je bij het beginpunt koffie drinken bij De Loet. De wandeling loopt eerst door het Loetbos, waarna we door het polderlandschap naar Bergambacht wandelen om halverwege van een (lunch)pauze te genieten bij Eetcafé 't centrum. De route gaat vervolgens langs de Lek naar Schoonhoven, waar we de pont nemen. We lopen de laatste 1,5 km. naar Nieuwpoort, waar liefhebbers van een afsluitend drankje en/of maaltijd welkom zijn bij Eetcafé de Dam, dat bij Bushalte Dorp is gesitueerd. Met een volle spaarkaart met AH-restaurantzegels krijg je 2 menu’s voor de prijs van 1 mits je hebt gereserveerd.

Wil je de route op de kaart zien? Kijk voor een overzicht van het Grote Rivierenpad op wandelnet.nl. De etappe van vandaag is het 2e deel van Krimpen a/d IJssel - Bergambacht en het 1e deel van Bergambacht - Ameide.