U bent hier

Delden - Enschede

Log in voor toegang tot de complete gegevens van deze wandeling.

Alle OHP'ers die op dit moment een betaald abonnement hebben, kunnen inloggen met hun gebruikersnaam en zelfgekozen wachtwoord.

Ben je al geregistreerd (heb je een account) en ingelogd? Dan is mogelijk je abonnement verlopen en hebben we de jaarlijkse bijdrage van 5 euro nog niet ontvangen. Betaal alsjeblieft je bijdrage en probeer het op een later tijdstijp nog een keer.

Ben je nog niet geregistreerd (heb je geen account) en wil je graag met ons meewandelen? Dan kun je je via deze website registreren. Gebruik hiervoor de link nieuw account aanmaken. Mocht je vragen hebben over Op Hoge Poten, neem dan  contact met ons op.

Ben je al geregistreerd, maar heb je nog geen wachtwoord gekozen voor onze website? Log dan eenmalig in met de gegevens / link die je per e-mail hebt gekregen. Daarin wordt je gevraagd om je eigen wachtwoord te kiezen.

Wandeldatum: 
zondag, 30 augustus, 2015
Afstand: 
19 of 9 km

We starten vanaf NS station Delden, drinken koffie in de stad en lopen door de vogelbuurt naar de oostelijke stadsrand. Een stukje langs het Twente Kanaal (gereed in 1936) en steken over bij de Vossenbrinkbrug. We komen langs een het gehucht Oele en bereiken een prachtige watermolen. We gaan door een zeer afwisselend landschap over landwegen verder. Steken de A35 over en lopen langs een meanderende beek naar Twekkelo. Dan is het niet ver meer naar Enschede en we zien dan ook al gauw het voetbalstadion voordat we weer het Twente Kanaal oversteken. Hier bevindt zich ook het Ns station Drienerlo waar we weer de trein terug nemen.