U bent hier

Brabants Vennenpad 3: Boxtel – Sint-Oedenrode / De Dommel

Log in voor toegang tot de complete gegevens van deze wandeling.

Alle OHP'ers die op dit moment een betaald abonnement hebben, kunnen inloggen met hun gebruikersnaam en zelfgekozen wachtwoord.

Ben je al geregistreerd (heb je een account) en ingelogd? Dan is mogelijk je abonnement verlopen en hebben we de jaarlijkse bijdrage van 5 euro nog niet ontvangen. Betaal alsjeblieft je bijdrage en probeer het op een later tijdstijp nog een keer.

Ben je nog niet geregistreerd (heb je geen account) en wil je graag met ons meewandelen? Dan kun je je via deze website registreren. Gebruik hiervoor de link nieuw account aanmaken. Mocht je vragen hebben over Op Hoge Poten, neem dan  contact met ons op.

Ben je al geregistreerd, maar heb je nog geen wachtwoord gekozen voor onze website? Log dan eenmalig in met de gegevens / link die je per e-mail hebt gekregen. Daarin wordt je gevraagd om je eigen wachtwoord te kiezen.

Wandeldatum: 
zondag, 26 september, 2021
Afstand: 
22 km

Provincie:

De komende 3 etappes gaan door het stroomgebied van De Dommel. Deze rivier ontspringt in Belgisch Limburg en stroomt via Valkenswaard, Eindhoven, Son en Breugel, Sint-Oedenrode en Boxtel naar de Aa in ’s-Hertogenbosch, die eindigt in de Maas. We wandelen rond deze rivier stroomopwaarts door een gevarieerd Brabants landschap met landbouwgronden en een stukje bos. We passeren onderweg geen dorpen en kunnen ervoor kiezen om aan het begin in Boxtel een koffiepauze te houden. Indien mogelijk houden we halverwege de route een langere pauze in Café ‘t Groenewoud. We eindigen deze etappe in Sint-Oedenrode, waar we op het Kerkplein een Dommelsch biertje kunnen drinken en liefhebbers ook een maaltijd kunnen ‘scoren’.

Wil je de route op de kaart zien? Kijk voor een overzicht van het Brabants Vennenpad op Wandelnet en voor de etappe van vandaag. Omdat deze te lang is, zal ik deze iets inkorten.